Собствениците на магазини във Франция масово се оплакват, че заради

...
 Собствениците на магазини във Франция масово се оплакват, че заради
Коментари Харесай

Проблем със зимните обувки. Няма кожи

 

Собствениците на магазини във Франция всеобщо се оплакват, че поради преустановяване на доставките на материали в страната, основно с кожи, може да има дефицит на зимни обувки, заяви телевизия BFMTV, представена от PARITENI.bg

Заради пандемията от ковид и усложненията с доставките на материали за разработване на обувки има закъснение с производството и доставката им във френските магазини. Така доста от тях останаха без новите сбирки зимни обувки.

Филип Шели – шеф на магазин, профилиран в продажбата на детски обувки, споделя, че едвам две трети от витрините са запълнени, а кутиите със сандали по този начин и не са сменени с кутии със зимни обувки.

Производителите поставят старания да получат поръчаните материали за изработването им, споделя той, само че поради прекратените доставки - подметките, кожата, лепилото за обувки, те се се доставят в лимитирани количества.

С дефицит на зимни обувки може да се сблъскат и възрастните, оповестява телевизионният канал. Задържането на производството на дамски обувки е 30 %, до момента в който за мъжете нещата не наподобяват толкоз трагично. Очаква се към края на септември обстановката да се усъвършенства.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР